Nyheter 2016

Store dager, store mål!

Det nærmer seg Kval til VG Travderby og Travkreterium på Bjerke, vi er så heldige som har 4 hester som skal starte i Kval for 3 års hoppe kval og 4 års hingst kval.

Di 3 hoppene som skal starte, komme fra utegang/født her hos oss.Smiler stort

Løp 9: KVAL.FINN TACK NORSK TRAVKRETERIUM- HOPPEAVDELING. 5.9.2016
Zolita R.S starter i spor 2 på 2100 Dist.Auto med Geir Mikkelsen i sete .

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&search=zolita+r.s


Nice Eleven L. starter i spor 3 på 2100 Dist.auto med Geir Vegard Gundersen i sete.

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&search=nice+eleven+l

Løp 8: KVAL.FINN TACK NORSK TRAVKRETERIUM- HOPPEAVDELING. 5.9.2016
Der starter Neverending L. i spor 7 på 2100 Dist.auto med Svein Ove Wassberg. Hun løser seg optimalt fra spor 7, håper på en trippelplass.

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&search=Neverending+L.

Løp 4: KVAL. VG NORSK TRAVDERBY 6.9.2016.

Spydo Ø.K har hatt en kjempe sesong hitt til med 11 starter og 144.000 kr innkjørt.
Etter løpet på Bjerke sist fikk han er par uker med pause og litt service, han var tung i kroppen sist han starta på Forus. Va ikke helt på hogget når starten gjekk, sånn erfaringsmessig så er han bedre med et løp i kroppen sånn han var på Jarlsberg. Har ambisjoner om å være på trippelen, så lenge han oppfører seg så klare han KVALEN til Derby. Geri Mikkelsen har fått fint tak på han, krysser finger på dette går til topps!


http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?search=SPYDO+%C3%98.K

Anna K.B har flyttet til travtrener Geir Mikkelsen på Killingland. Hun hadde sin første start 10.4. 2016 på Sørlandet og fikk en 5 plass. Etter det har hu slitt med en skade, så vi valgte å flytte henne til Geir får å se om underlaget på Killingland hjalp på skaden. Å det gjorde det! Nå skal hun starte på Sørlandet igjen 4.9.2016 LØP 2 – SPOR 3 – 2140 DIST – VOLTE.
Gin`n Tanic tar turen i lag med Anna K.B til Sørlandet, han skal starte i løp 6 – spor 8 – 2140 DIST. Sist start smelte han og kusk Thomas Sverre til med en fin 2 plass på Forus på tiden 15.0. Gin`n Tanic viser at han ennå er med i Game etter en utur!

 (på bilde ser du Neverending L. Nice Eleven L. og Zolita R.S)Kul

Oddbjørn "Nissemann" Rege og Jarl Eirik Jakobsen vil gruse opp den ytterste løya i skogen på onsdag. Hele dagen går nok med til dette. Kul

Forus Festivalen var over får denne gang. Vi hadde et par start hester fra stallen med både Fredag og Lørdag.Kul

Makeawish gikk prøveløp etter 1 år vekke fra løp. Fikk godkjent på tiden 19.4.
French Prestige skulle starte i monte løpet på Fredagen, men måtte strykets. På grunn av halt het, så Fammestad skulle komme å sjekke dette nærmer. Såmen ble friskt melt, å skal ha rolig trening framover.
Lucky Coral gjekk et bra løp på lørdag, ble fast låst hele løpet men fikk åpning på oppløpet å kjempet seg inn til en 6 plass. Godt fornøy med innsatsen og løpet.
Gin`n Tanic havna ut i 3 spor fra start, fikk et godt løp men blei langt fra til mål. Avslutta på 17.7.
Kap Tilly vår nabo hest, ledet fra start til mål i Lome Eldens hoppeløp. Vant overlegent på tiden 27.7
Neverening L. gikk sitt første løp, å vinner på tiden 17.7. Ragnhild og Ole Eivind har alt grunn til å ver stolt!

Kort om Spydo Ø.K:

Han har fått litt behandling, har hat det rolig mesten 1 måne nå, hadde sin første hurtig kjøring på Lørdag. Gjekk jevnt 1.31 på distansen. Skal gå hurtigarbeid neste uke, viss han er fin å pigg. Blir sannsynlig vis start på Sørlandet 3.Juli.Smiler stort

Liten oppdatering på noen av hestene.

Golden Dooleys trene jevnt, er ofte inne på Forus 1 gang i uken. Og ser ok ut i trening ellers.
The Great K. skal ha noen dager fri etter lunsj travet på Forus sist. Stine har ikke helt planene enda, men skal kanskje prøve han i monte.
Gin`n Tanic har komme heim fra Stall Ovi, startet på Jarlsberg på Torsdag men blei ikke premie med hjem. GT er i fin form men miljøforandring kan så begge veier. Planen er at han skal starte igjen 18.06 hivs han er i form.
Makeawish har vert inne på Forus et par ganger på Forus. Ser fin ut i trening, satser på prøveløp i løp av Juni.
French Prestige gjekk en bane jobb på Torsdag under sal, så bra ut. Planen er å starte monte 17 Juni på Forus.
Anna K.B er behandlet i kode, håper på dette går over.
Lucky Coral har møtt tøff mostand i løpene, men han klinker til på oppløpene.
Karl Gustav Ø.K har vert på Forus og kjørt litt, han oppførte seg fint og ser veldig lovende ut.
Johnny English trener godt med bane jobb hver uka.KulLiker

Alle merrene har det bra på utegangen me sine søde små. Så blir spennende så se om alle er drektige.Smiler stort Missy fikk et stor svart hingst, men live hadde en kort vending. Velidg trist, men ikke noe me kan gjøre med. Men alt går bra med Missy og di andre damene i bingen.

 

GOD SOMMER !Kul

Da va Forus Festivalen over for denne gang. Vi hadde to starte denne helgen. The Great Kfeilet å ble diska for galopp, og French Prestige var ikke helt med i monte løpet på Lørdagen. Men vi henger ikke hode får det, alle dager er ikke like heldig vis.Smiler

 

Johnny English og Golden Dooleys hadde en tur inn til Forus, får å trene litt i banen. Begge hestene blir bedre å bedre, viser fremgang. Johnny var og med på voltetrening for Ungdomsgruppa på Forus i lag med den ny etablerte kusken Synne. Ble noen galopper i fra start men øvelse gjør mester.LikerKul

Det nærmer seg snart følling igjen på stallen, der Cina Palema, Steggsjura og Missy skal ha føll. Hun flotte hoppa til Sassy Lane har allerede fått en navn, hun heter Maybe Maven. Så nå venter vi i spenning på va som kommer ut av di andre 3 høygravide damen vi har på stallen.
Det er nærmer seg og beite slipp sakte men sikkert, 3 av årings hoppene skal går her hos oss i sommeren. Resten av åringen skal reise på beite. Så da blir utegangen brukt til avlshoppene våre i sommer.Smiler stort