Nyheter 2015

Jul rett rundt hjørne.Kul

Lucky Coral viste stor form i løpet på Forus 19 Desember, han var rask fra start å fikk en bra rygg. Tross får di 3010 meterne så avluta han bra på 18.4. Han skal ut igjen den 29 Desember med Ronja Good som kusk denne gang. Bra spor og det er hester han har møtt før så håper på en bra premie.
Gin`n Tanic fikk litt langt til mål sist gang, men bra kjørt av kusk Thomas Sverre og di kommer tilbake sterke neste gang.

French Prestige hadde en styrking før vinter, nå er hesten snart tilbake i sin gode form. Han trener bra og er mye roligere i bane, kusk Jørn er fornøyd så langt men mangler litt enda.
Anna K.B vet vi ikke kortid hun skal starte, men blir nokk neste år en gang. Farten er på plass, men Brit Elin venter eller litt til.
The Great K. har vært på Forus i dag og alt var bare velstand. Han fungerte ganske bra i banen nå og alt var bare gydd gydd. Håper at 2016 blir The Great K. og Stine sitt år.

Ernst har vert på sin før jul behandling her på noen hester, og han skal ha ros får et kjempe år han har hatt med gode hester. Gratulere.
Synne skal ut i Prøveløp med Miss Joeleen K.B i monte, dette blir spennende.

Ronja Good har vertfall at en fanatisk år med Spydo Ø.K, på 10 starta har han tjent 163.500 kr. Han er en ganske god 3 åring. Så vi gleder oss og se travåret til Spydo Ø.K 2016.Vill

Di små tassene i barnehagen blir bare større og større. Di får sin daglige pleie av Brit Elin og andre som kommer innom i stallen.

Me ønsker alle en riktig god jul og takker alle for et kjekt 2015. ønsker alle et framgangsrikt og godt trav år 2016!Smiler stort

Gratulerer så mye til Ronja! Spydo Ø.K. er rangert som nr. 10 av alle landets 3 årige kaldblods hingster og vallaker!!! Knallbra! :-D

Har hengt litt etter med oppdatering av siden i det siste.

Vi hadde et flott jule bord i år. Thorfinn og Kristen hadde hus, det ble servert pinnekjøtt og riskrem. Det var for alle som har løps hester på stallen. Det ble karaoke å mye latter og glede. Det er ikke ofte vi har julebord, men når vi har hatt har det vært like gøy hver gang.Whow

Knut og Oluf har vert så flinke med å fått container bygge ferdig og trappen opp til hemsen på låven. Vi har ryddet låven får tepper og flytte litt på ting og tang, får å få bedre plass.
Alvs hoppa Missy har fått nye eiere, altså Brit Elin og Knut. Så det vil si det kommer mer K.B oppdrett, di har noen oppdrett fra før blant annet Anna K.B., og Miss Joeleen K.B.
Spydo Ø.K gjorde er fantastisk løp på V75 GASELLEDEKKENLØPET - DNTs HØSTFINALE på Drammen. Meget imponert av denne karen. Ronja har gjort en fantastisk jobb med han etter ulykken tilligger . Det viser vertfall at det ikke har stoppet han om å kjempe om premiene.Vill

Lucky Coral kom sterkt tilbake etter en operasjon og pausen fra banen, og fikk en flott første plass på Forus den 10 November. Før har Lucky Coral vist mye i banen blant annet en del første plasser i program raden. Håper han komme til å bli like bra som før i banen.
Gin`n Tanic fikk et fint løp på Forus 1.12.15. hesten fungerte bra i løpet, fikk en 6 plass. Ragnhild og Oluf var fornøyd med hest og Kusken Thomas Sverre. Gin`n Tanic har og at en pause fra banen. Han har hatt noen flott plasseringer fra før, sånn som han va i går kan han ikke stoppe nå vertfall.Smiler stort

Vi har en del andre hester og som vi skal skrive om, som har stått her i barnehagen. Som har vist stort talent i banen. Men det kommer snart på en egen side her på nettsiden.

Ønsker alle en flott advent tid og god jul.Kul

Da var utegangen åpen igjen, 12 føll har kommet til oss og skal stå til neste år fram til beite slippe. En mix av kalde og varme hope fulle hester, hopper og hingster. Supert opp møte ikke minst, å takk får hjelpen for di som hjalp til! Vi håper på dette blir like bra sesong som di andre gangende. Mye nytt får disse små tassene, men di har kommet til ro og flokket seg.

Lucky Coral gikk et flott prøveløp på tiden 17,5, kusk Geir Mikkelsen var veldig fornøyd med løpet og hesten sin form å prestasjon, ikke minst trener Knut og eierne va mer en fornøyd. Så nå er det ikke lenge igjen til start.Vinker
The Great K. har kommet seg veldig og han har svart på behandlingen, Stine håper på at han kommer i banen snart. Hesten har er så si ganske fisk. Det er alltid kjekt med opp tur og ikke bare ned tur.Kul Gin`n Tanic lever sine gode vinter dager hos Stall Ovi, hesten trener bra og er i veldig bra form. Det er ikke lenge igjen til start igjen for denne karen heller.Kul

Ellers så har vi ingen start hester denne gang.

Vi har hat en veldig bra uke, små gleder.Kul

Lucky Coral fungerte kjempe bra under hurtigkjøring på Onsdag, å nå er det bare prøveløpet igjen så er han i gang igjen.Vinker
Spydo Ø.K hadde en liten tru på Forus, fikk brynt seg litt i banen med Tripsson Ø.K. På en hurtigkjøring.
Neverending L. var med på Til Start prosjektet på Lørdag. Ser ut som om hest og eier syns dette er veldig kjekt. Viser resultat og utvikling.
Steggsjura, Missy og Cina Palema er drektige! Gledens dag dette. Var mye venting i spenning på Jæren hingst, men det ende med gode nyheter.

Minner på at 1 November 14.00 er det føll slipp i barnehagen.Smiler stort