Nyheter 2014

For en herlig påske vi fikk i år! Kul En kan formentlig se gresset vokse. Smiler Grillen ble og tatt frem - så nå er grillsesongen i gang på Laland

 

I går var vi på Forus travbane med Lucky Coral for å kjøre hurtig. Han virket kanonfin! Vill Neste start er planlagt neste tirsdag 29.04. på Forus.

 

Pippi kjørte alene for første gang med Neverending L. Ble ett par forsøk på testing av kusken, men alt i alt gikk det bra Ha ha(Neverending L. og Zolita R.S. på bilde)

 

Dyrøyfot skal starte i dag på Forus - ønsker kretsen lykke til!Vill

 

Kamilla er på gården i dag for å behandle noen av stallens hester. Alltid koselig når hun kommer. Smiler stort

 

Vi vil gratulere Rune, deleier av Sea Bird Laday og Zolita R.S., så mye med dagen på etterskudd. Han ble ett år eldre på lørdag som var.Vill

 

Ønsker alle en riktig GOD PÅSKE! Kul

Kersti har stellehelg denne helga. Hun tar stallen i dag og i morgen. Smiler

 

Idag kommer Ernst som vanlig til gården for å behandle stallens og tilreisende hester.

 

I morgen er det V75-kjøring på Forus travbane. Ingen av "våre" skal starte, men vi reiser inn en gjeng til banen for å se på god travsport.

 

Ønsker alle ei god helg! Kul

Dyrlege Fammestad fikk ikke anledning til å ta tennene på åringene i går, han kommer tilbake neste uke. 2 av åringene ble røngtet for beinbiter.

 

 

Dyrlege Fammestad er på gården idag. Alle åringene skal få sjekket tennene sine. Viktig å få sjekket tennene tidlig. Er ikke tennene i orden så får de ikke tygget maten skikkelig, og kan miste mange av næringsstoffene i fôret som de har bruk for. I tillegg er det flere av åringene som blir kjørt/tømmekjørt. Er det tenner som er skarpe, og som plager, er det ikke noe særlig med bitt i munnen. Hestene kan bli kranglete på bittet og får en dårlig opplevelse av temmingen.