Nyheter 2014

Neverending L. kom hjem etter 3 uker hos travtrener Ove Kenneth Karlsen. Karmlands Odin, som Ove Kenneth har i trening, ble operert på samme tid som Never. De har holdt hverandre med selskap i denne perioden. Hun var veldig fornøyd da hun ble sluppet sammen med "venninnene" sine Nice Eleven L. og Zolita R.S. Smiler stort

Det har kommet ny hest til Laland, Gin'n Tanic. Smiler Det er Oluf og Pippi som har handlet ny kanon, eller rettere sagt, Pippi har kjøpt halvdelen til Atle, da Oluf allerede eier halve Gin'n Tanic Ha ha Velkommen skal de være.

 

Lucky Coral skal starte på Sørlandets travpark søndag. Lykke til! Smiler stort

 

Stallsjef Brit Elin og Knut har kjøpt seg ny flott hestebil. Smiler stort

 

Vi var på Forus travbane med Thomas Tabasco i dag. Travtrener Pål Buer skulle kjøre hurtigarbeid med gullgutten til Kersti. Thomas virket kjempefin. Vi tar turen inn igjen neste uke.

 

Anna K.B. skal stå en periode hos travtrener Geir Mikkelsen.

Lenge siden sist oppdatering - men livet på Solbakken gard går sin gang for det. Kul

 

Spødå Ø.K. er drektig med Hellin Faxen Smiler stort

Sea Bird Laday er bedekket med John Paul's Legacy. Hun ble sjekket på Jæren Hingst i dag, og egget var stort og fint. Ny bedekning i morgen.

 

Stallsjef Brit Elin og Nina har fått vasket ned hele stallen, samt utebokser - litt av ett arbeid, men nødvendig hvert år for å unngå smitte etc.

 

Vi var på Forus med Anna K.B. idag, hun virket fin, men tar ikke skikkelig i.

 

Neverending L. har blitt operert for løs beinbit, og står på Forus hos travtrener Ove Kenneth Karlsen. Hun er selskapsdame for Karmlands Odin, som og har blitt operert. Neverending L. kommer hjem til Laland om ei god uke.

Vi har vært på Jæren Hingst idag og lagt i Spødå Ø.K. Hingst denne gang blir Hellin Faxen! Smiler stort

Missy (bildet, med hingsteføll e. Dream Vacation) er lyst drektig med John Paul's Legacy på ca 20 dg.Smiler stort